Rüyada evin içini su bastığını görmek

Rüyada evin içini su bastığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunların son bulacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eğitimlerinin iyi olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içini su bastığını gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini su bastığını görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek alım gücünde yükselme olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments