Rüyada başkasının evini su bastığını görmek

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, canın sıkılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada evine su bastığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini su bastığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içini su bastığını görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, planların boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments