Rüyada evini su bastığını görmek

Rüyada evini su bastığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini su bastığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini su bastığını görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek çok büyük adımlar atılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin içini su bastığını görmek kolaylık elde edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evine su bastığını görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işaret eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments