Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, dualarının kabul olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet eder.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada evine su bastığını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada evin su bastığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada evini su bastığını görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek alkış alacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments