Rüyada evini temiz su bastığını görmek

Rüyada evini temiz su bastığını görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, planlarının gerçekleşeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini temiz su bastığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek rahat bir hayat süreceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işsizseniz işe gireceğinize işarettir.

Rüyada evini su bastığını görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments