Rüyada evinin su bastığını görmek

Rüyada evinin su bastığını görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin su bastığını gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulur.

Rüyada evinin su bastığını görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada evini su bastığını görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments