Rüyada evin su bastığını görmek

Rüyada evin su bastığını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin su bastığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içini su bastığını görmek bilgiyle donanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulur.

Rüyada evine su bastığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini su bastığını görmek geri planda kalacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments