Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evlenmek tamamen içine kapanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments