Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yüksek tahsil yapacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işarettir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek çok eğleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments