Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yoksulluğa, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek şartlarının da zenginleşeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalettir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments