Rüyada başka birisiyle evlenmek

Rüyada başka birisiyle evlenmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, korkularının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments