Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka biriyle evlenmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments