Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, küfürlü söze işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek yakın zamanda rahat edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek harcama gücünün artacağına, maddi gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin evlendiğini görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments