Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek tüm keyfinin kaçacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, her şeyin yenileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments