Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunlarından arınacağına, iş hayatında başarılı olmaya, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments