Rüyada eşini yanağından öpmek

Rüyada eşini yanağından öpmek barış ve sevgi içinde olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Rüyada eşini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada eşini yanaktan öpmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada yanaklardan öpmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek ömrün uzun olmasına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments