Rüyada eşini yanaktan öpmek

Rüyada eşini yanaktan öpmek gülmeye hasret kalacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Rüyada eşini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yanaklarından öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek çok farklı bir kişi olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yanak öpmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments