Rüyada yanaklardan öpmek

Rüyada yanaklardan öpmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret eder.

Rüyada yanaklardan öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yanaktan öpmek son model arabaya sahip olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızın yanağından öpmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments