Rüyada bir erkeği yanağından öpmek

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, çok mutlu olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada erkeği yanağından öpmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek yaşam şartlarının düzeleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments