Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, geri planda kalacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek şanssızlık yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kızı yanağından öpmek işlerinin de bir düzene oturacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kazancının bereketleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments