Rüyada babayı yanaktan öpmek

Rüyada babayı yanaktan öpmek iyi geçiminin de bozulacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Rüyada babayı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada babayı yanaktan öpmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek helal rızka sahip olunacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yanaktan öpmek yüzünün gülmeye başlayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın yanağından öpmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, batıl amele tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments