Rüyada bir kadını yanağından öpmek

Rüyada bir kadını yanağından öpmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kadını yanağından öpmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eşini yanaktan öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada yanak öpmek hastalıkların son bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments