Rüyada erkek arkadaşını öpmek

Rüyada erkek arkadaşını öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmetinizin açılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Xxl

Merhaba ruyamda önceden arkadaş olduğum erkek kankamın evine gitmiştim tam hatırlamıyorum ama annesi yüzünden galiba ağlıyordu bende onun için üzülmüştüm ve onu yanağından öpmüştüm