Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek çalışkan bir kişi olunacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını öpmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşı öpmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulur.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek işlerinin hızlanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments