Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek dünya malı edineceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments