Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, derde ve kedere düşeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zararların üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek bir şeyden zarar görmeye, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments