Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek işlerinin rast gideceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek rızıksız kalacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulur.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek aile içinde de bereketin artacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments