Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek huzur ve mutluluk bulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, makamının ve ününün artacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine inanılır.

Rüyada erkeği yanağından öpmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments