Rüyada erkek arkadaşı öpmek

Rüyada erkek arkadaşı öpmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek hayatının düzene gireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşı öpmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını öpmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments