Rüyada erkeği yanağından öpmek

Rüyada erkeği yanağından öpmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, muradına ereceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada erkeği yanağından öpmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek hep dua edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada yanaklarından öpmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments