Rüyada yanaklarından öpmek

Rüyada yanaklarından öpmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet eder.

Rüyada yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek işlerin yakın zamanda açılacağına, bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini yanağından öpmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret eder.

Rüyada yanak öpmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yanaktan öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments