Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada erkeği yanağından öpmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hasta olacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments