Rüyada erkeği yanaktan öpmek

Rüyada erkeği yanaktan öpmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kazancının katbekat artacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada erkeği yanağından öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işarettir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek yalan söylemeyeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments