Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek elinin dara düşmeyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek sorunlarının yakında biteceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments