Rüyada erkeği alnından öpmek

Rüyada erkeği alnından öpmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ticarette başarılı olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada erkeği alnından öpmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini alnından öpmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin alnından öpmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada alnından öpmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek eşler arasına kara kedi gireceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments