Rüyada bir erkeği alnından öpmek

Rüyada bir erkeği alnından öpmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, konfor içinde yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Rüyada erkeği alnından öpmek malının, parasının ve makamının artacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada alnından öpmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada bir kadını alnından öpmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına inanılır.

Rüyada eşini alnından öpmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin alnından öpmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek işlerin daha kötüleşeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments