Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini öpmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments