Rüyada sevdiğinin alnından öpmek

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada alnından öpmek yıkılacağına, üzüleceğine, iyileşme göstereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada birini alnından öpmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı alnından öpmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments