Rüyada ölüyü alnından öpmek

Rüyada ölüyü alnından öpmek kazancın katbekat artacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, mali olarak küçüleceğine, kendi geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada ölüyü alnından öpmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği alnından öpmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek dertlerinin dermanını bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini alnından öpmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sağlıklı ve zinde olacağına alamet eder.

Rüyada kadını alnından öpmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kızı alnından öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments