Rüyada alnından öpmek

Rüyada alnından öpmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada alnından öpmek gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada alnından öpmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği alnından öpmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gelini alnından öpmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Rüyada birini alnından öpmek borç ödemeye, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü alnından öpmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments