Rüyada birini alnından öpmek

Rüyada birini alnından öpmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hep yerinde sayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada alnından öpmek duaların boşa gideceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin alnından öpmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, itibarın sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada alnını öpmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, imkânlarının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini alnından öpmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulur.

Rüyada bir kızı alnından öpmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments