Rüyada birinin alnından öpmek

Rüyada birinin alnından öpmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kişinin iyi hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Rüyada alnından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kadını alnından öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek mubah olmayan yollara sapacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızı alnından öpmek kendisini ailesine vereceğine, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini alnından öpmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments