Rüyada dar ve dik merdiven görmek

Rüyada dar ve dik merdiven görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yanlış bir karar verileceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdiven çıkmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada dik bir merdivenden inmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak olumsuz haberler alacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdivene çıkmak hayallerinin de yarım kalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments