Rüyada dik merdiven çıkmak

Rüyada dik merdiven çıkmak maddi zarara gireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, canının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada dik merdiven çıkmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivene çıkmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden inememek daha büyük işler için bir örnek olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments