Rüyada dik bir merdiven çıkmak

Rüyada dik bir merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunlarını bitireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada dik merdivenden çıkmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivene çıkmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada dik merdiven çıkmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dik merdiven inmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada dik bir merdivenden inmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments