Rüyada dik merdivene çıkmak

Rüyada dik merdivene çıkmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada dik merdiven çıkmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işarettir.

Rüyada dik merdivenden çıkmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivene çıkmak kazancının azalacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdiven inmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada dik merdiven görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments