Rüyada dik bir merdivenden inmek

Rüyada dik bir merdivenden inmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada dik merdivenden inmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Rüyada dik merdiven inmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada dik bir merdivenden inmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir yerden inmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada dik yamaçtan inmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada dik tepeden inmek çirkin sözler işitileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments