Rüyada dik merdivenden aşağı inmek

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdiven inmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inmek helal rızıklara kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven aşağı inmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments