Rüyada dik merdivenlerden inmek

Rüyada dik merdivenlerden inmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, razı geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, huzurunun kaçacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenlerden inmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdiven inmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden inmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, işlerin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuş inmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada dik bir yerden inmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments