Rüyada dik merdivenden çıkmak

Rüyada dik merdivenden çıkmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, malını ve parasını kaybedeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada dik merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivene çıkmak büyük işlere imza atacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdiven çıkmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Rüyada dik merdiven görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenden inememek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, istediklerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments